Servei

Reparació d'equips

Amb una dedicació inexorable a la rapidesa i eficiència, oferim solucions que minimitzen el temps d’inactivitat i asseguren el rendiment òptim dels teus sistemes.

Amb més de quatre dècades d’experiència, el nostre equip tècnic altament qualificat està preparat per abordar qualsevol desafiament de reparació. Des de màquines enfriadores fins a sistemes de climatització complexos, INTEMAN prioritza la resolució ràpida de les avaries i la restauració del teu equip al seu màxim rendiment.

Portrait of engineer and apprentice in workshop of railway engineering facility. Factory

Eficiència en Cada Pas

  • Ràpida Intervenció: Atenem les avaries en menys de 24 hores, assegurant una resposta immediata a les teves necessitats.
  • Priorització Segons Contracte: Les reparacions es gestionen segons l’urgència i tipus de contracte, garantint una atenció adaptada a les teves demandes.

Dedicació a la Qualitat

INTEMAN no només repara equips; optimitza el seu funcionament. La nostra atenció als detalls i al manteniment preventiu asseguren que les teves instal·lacions estiguin sempre en les millors condicions. Confia en nosaltres per a reparacions eficients i duradores que mantinguin el teu negoci en moviment.

Eleva el Teu Negoci amb els Nostres Serveis

Descobreix una nova dimensió de serveis excepcionals amb INTEMAN. La nostra dedicació a l’eficiència, la fiabilitat i la innovació destaca en cada aspecte dels nostres serveis, oferint solucions que impulsen el teu negoci cap a l’èxit.

Optimització Energètica

Reduïm els costos operatius i millorem l’eficiència energètica amb solucions dissenyades a mida.

Manteniment Preventiu Personalitzat

Desenvolupem protocols específics per a cada client, garantint inspeccions periòdiques i tasques preventives que eviten avaries i maximitzen la vida útil dels equips.

Assistència Ràpida i Eficaç

Amb un compromís amb la resposta ràpida, oferim assistència en menys de 24 hores, assegurant la continuïtat del teu negoci sense interrupcions prolongades.