Sobre nosaltres

Especialistes en Climatització Integral​

Amb un enfocament primordial en el manteniment preventiu, oferim contractes personalitzats amb intervencions planificades per garantir un rendiment òptim. Des de la reparació ràpida d’avaries fins a instal·lacions innovadores i legalitzacions segons les normatives vigents, a INTEMAN, estem dedicats a assegurar el vostre confort i eficiència.

Els nostres objectius

Aspiracions a Llarg Termini

A INTEMAN, no només veiem la climatització com una necessitat empresarial, sinó com una oportunitat per contribuir al benestar dels nostres clients. Amb això en ment, els nostres objectius van més enllà de proporcionar solucions tècniques; aspirem a establir un impacte durador mitjançant la innovació i la dedicació contínua.

Compromís amb la Sostenibilitat

Com a empresa responsabilitzada, ens esforcem per implementar pràctiques sostenibles en tots els nostres projectes. Des de la selecció de materials fins a les tècniques d'instal·lació, busquem minimitzar el nostre impacte ambiental.

Excel·lència en la Qualitat del Servei

La nostra principal prioritat és oferir serveis d'excel·lència. Amb un enfocament detallat i una atenció constant a les noves tecnologies, aspirem a ser líders en el sector de climatització i refrigeració.

Fomentar Relacions a Llarg Termini

Més enllà dels projectes puntuals, busquem establir relacions duradores amb els nostres clients. La confiança mútua és la base de la nostra interacció, i treballem de manera persistent per garantir la satisfacció i la fidelitat dels que confien en nosaltres.

Casos d'èxit

Els nostres casos d’èxit són testimonis vius de l’impacte positiu que INTEMAN ha tingut en una àmplia gamma d’indústries i empreses. A través d’enfocaments personalitzats i solucions innovadores, hem col·laborat amb clients per superar desafiaments específics relacionats amb la climatització i la refrigeració industrial.