Servei

Legalitzacions per a empreses

INTEMAN destaca en el camp de les legalitzacions per a instal·lacions de climatització, garantint la conformitat amb la normativa vigent (RITE, RSF, AP).

Amb una àmplia experiència, oferim un servei integral que inclou la presentació de documentació davant Entitats de Inspecció i Control, com ECA-BUREAU VERITAS i TÜV RHEINLAND.

Signing legal document

Compromesos amb la conformitat i l'eficiència

Ens comprometem a assegurar que les teves instal·lacions compleixin amb totes les exigències normatives. Amb una inscripció destacada als registres de la Generalitat de Catalunya, que inclouen instal·lacions tèrmiques a edificis, instal·lacions frigorífiques, baixa tensió i acreditacions, INTEMAN demostra la seva dedicació i qualificació en tots els àmbits necessaris.

Assessorament personalitzat per a la teva empresa

Amb INTEMAN, rebràs un assessorament personalitzat per a les legalitzacions de les teves instal·lacions. Ens ocupem de tot el procés, des de la revisió de les teves instal·lacions fins a la presentació de la documentació, assegurant-nos que tot estigui en conformitat amb les regulacions vigents. La nostra missió és proporcionar-te tranquil·litat i confiança en la legalització de les teves instal·lacions.

Servei Integral de Legalitzacions

El nostre servei de legalitzacions ofereix una solució integral que abasta des de l’assessorament expert fins a la presentació de documentació davant d’entitats de control com ECA-BUREAU VERITAS i TÜV RHEINLAND.

Assessorament personalitzat

Disposeu d’un acompanyament expert durant tot el procés de legalització per assegurar-vos que cada detall estigui en conformitat amb les normatives.

Presentació eficient

Gestionem de manera eficient la documentació requerida, assegurant-nos que tot estigui en ordre i a temps davant de les autoritats competents.

Registres homologats

Estem inscrits als principals registres de la Generalitat de Catalunya, demostrant el nostre compromís amb la qualitat i la conformitat en totes les àrees d’actuació.