Servei

Instal·lacions climàtiques

Des de climatització personalitzada fins a solucions per a ambients controlats, estem compromesos a proporcionar tecnologies avantguardistes que marquin la diferència en els espais que més importen per al teu negoci.

Amb més de quatre dècades d’experiència, INTEMAN destaca en la creació d’entorns optimitzats. La nostra gamma de serveis en instal·lacions climàtiques abasta des de l’automatització i regulació fins a la climatització de grans superfícies. Confia en la nostra experiència per transformar la manera com experimentes la temperatura i el confort en els teus espais.

Scientist working in the laboratory

Climatització Personalitzada per a Totes les Necessitats

Desenvolupem solucions de climatització personalitzades que s’ajusten específicament a les necessitats del teu espai. Des de sistemes de regulació intel·ligents fins a la climatització de grans àrees, la nostra tecnologia punta garanteix un control precís i eficient de la temperatura en tot moment.

Líders en Tecnologia Climàtica i Eficiència Energètica

Com a pioners en tecnologia climàtica, estem compromesos amb la innovació i l’eficiència energètica. Les nostres instal·lacions climàtiques no només ofereixen confort, sinó que també contribueixen a la sostenibilitat ambiental, optimitzant el consum d’energia i reduint l’empremta ecològica.

Automatització Avançada al Servei del Teu Confort

Descobreix la innovadora tecnologia d’INTEMAN que impulsa la climatització industrial cap a nous horitzons. La nostra automatització avançada ofereix un control precís i adaptatiu de les condicions ambientals, optimitzant els processos industrials i garantint un entorn òptim per a les teves operacions.

 

Sensors intel·ligents d'entorn

La nostra climatització industrial està equipada amb sensors intel·ligents que monitoritzen de forma continua les condicions ambientals. Aquesta informació és utilitzada per ajustar la temperatura, la humitat i altres paràmetres per optimitzar les necessitats específiques del teu entorn industrial.

Control aonal segmentat

Mitjançant la segmentació del control zonal, oferim la capacitat de personalitzar i gestionar de forma individual la climatització en diferents àrees de la teva instal·lació industrial. Això permet un control detallat i l’eficiència òptima del sistema.

Connectivitat remota avançada

La nostra tecnologia permet la gestió remota avançada. Amb l’ús de l’aplicació INTEMAN, pots supervisar, controlar i ajustar les condicions ambientals des de qualsevol ubicació, assegurant-te un control total sobre el teu entorn industrial.